Verras je partner

16 maart 2022

Iedereen heeft zijn eigen reden om een boudoir shoot te doen. Zelfvertrouwen opbouwen, je lichaam accepteren en omarmen zoals het is, of iets doen dat buiten je comfortzone ligt. En heb je er al eens aan gedacht hoe geweldig het is om je partner de beelden van je shoot cadeau te doen? Wedden dat hij/zij onder indruk is? Over lef gesproken!

HOE LEUK IS HET JE PARTNER TE VERRASSEN MET MOOIE BEELDEN VAN JEZELF IN LINGERIE?

DIT VERWACHT je partner NOOIT!

'Verras je partner'

De ervaring van...

Melissa wilde haar partner verrassen en hield haar boudoir shoot voor hem geheim.
Hierbij het verhaal van Melissa...

Het contact met Ilona voelde al snel heel veilig en vertrouwd. Ze nam alle tijd en tijdens de kennismaking hebben we dan ook over heel veel dingen kunnen kletsen. Ze stelde vragen die me écht aan het denken zetten, daar houd ik van.

'VOOR MIJ WAS HET EEN BESLUIT DAT OM VEEL MEER DRAAIDE DAN ALLEEN MAAR MOOIE FOTO’S. ’

Ik wilde mezelf uitdagen iets buiten mijn comfortzone te doen en ik wilde afrekenen met de negatieve ideeën die ik soms nog over mijn lichaam had. Al pratende met Ilona ontdekte ik dat het voor mij super belangrijk is om een goed voorbeeld te geven aan mijn dochter wat betreft het omarmen en vieren van je lichaam. Dit was dan ook mijn grootste drijfveer om voor de boudoir shoot te gaan. Natuurlijk zijn ook de foto's heel belangrijk. Ilona liet me veel voorbeelden zien en stelde vragen om te achterhalen wat ik mooi vond.

Vervolgens kon het aftellen tot de fotoshoot beginnen.

Op Instagram kwam ik een foto tegen van IvI fotografie die direct mijn aandacht trok omdat hij zo opvallend was, een vrouw in lingerie op een hooibaal. De foto vond ik niet alleen opvallend, maar ook vooral heel erg krachtig en mooi. Ik wist op dat moment überhaupt nog niet wat boudoir fotografie was, maar puur omdat de foto me zo raakte besloot ik de pagina van IvI fotografie te volgen. Uiteraard kwam ik daardoor vaker foto's van Ilona tegen die mijn nieuwsgierigheid prikkelden en ik besloot haar website eens op te zoeken. Toen werd me duidelijk wat boudoir fotografie inhield.

'HOEWEL IK HET BEST SPANNEND VOND EN HET EIGENLIJK NOOIT VOOR MEZELF BEDACHT ZOU HEBBEN, VOELDE IK DAT IK EEN BOUDOIR SHOOT WILDE DOEN EN DAN ABSOLUUT BIJ ILONA!'

Gelukkig kon ik vrij snel terecht voor een kennismaking. Ik wist vooraf al zeker dat ik een shoot wilde doen en na de kennismaking was ik daar nog meer van overtuigd.

Ik voelde me super gezien en gewaardeerd

Melissa

Ik had ervoor gekozen om mijn partner niets te vertellen over mijn avontuur. Het leek me geweldig hem te verrassen met het resultaat. Ik kon Ilona in die periode altijd appen als ik zelf nog ideeën had, er vragen opborrelden of er onzekerheden om de hoek kwamen gluren. Ook ben ik nog een keer bij haar geweest om lingerie te passen uit haar cliënt closet. Dit vond ik super fijn en ik zou het elke vrouw aanraden. Niet alleen krijg je de kans om mooie setjes te passen, je krijgt ook nog eens advies van Ilona. Daarnaast was het voor mij heel helpend al eens in lingerie voor haar te hebben gestaan, zodat dat niet op de dag van de shoot voor het eerst zou zijn.

'EN TOEN WAS DIE DAG EINDELIJK DAAR.. EN HAD IK MET MIJN HELE GEZIN BUIKGRIEP!'

Enorm balen, maar gelukkig konden we de shoot verzetten. Moest ik weer even wachten, maar het was natuurlijk belangrijk om goed fit te zijn tijdens de fotoshoot. Tijdens de herkansing was ik gelukkig weer fit, maar toch wel een beetje gespannen. Toen ik de locatie (De Smederij in Epe) binnenliep raakte ik er direct door betoverd. Die plek is zo mooi en zelfs als je geen fotograaf bent, zie je de vele mogelijkheden die het heeft.

De spanning was er in het begin best nog een tijdje, maar werd elke minuut ietsje minder. Ilona hielp me super goed met het aannemen van mooie en sexy poses. Ze liet me tussendoor ook vast wat beelden op haar camera zien en daar groeide mijn zelfvertrouwen enorm van. Een hilarisch moment was toen het zonnetje even doorbrak en we alles uit handen lieten vallen waar we mee bezig waren, om snel naar de andere kant van de kamer te rennen voor een mooi shot met de prachtige lichtinval door de hoge ramen. Tijdens de shoot was er steeds een mooie afwisseling tussen kwetsbaarheid en kracht, ik voelde me super gezien en gewaardeerd.

Al zou ik geen enkele foto krijgen, alleen al de shoot zelf is de hele Boudoir Belevenis meer dan waard.

Enkele foto's van deze Belevenis

Nieuwsgierig geworden?

Laten we elkaar ontmoeten...

Ik zie je..

Liefs Ilona

COntact me

SHARE THIS STORY

Meer informatie

Investering

Algemene informatie

Portfolio

Werkwijze

Laten we het leven vieren

Ik zie je...


Liefs Ilona

terug naar boven
Open chat
Hoi! Leuk dat je op mijn website bent. Als je een vraag hebt stuur me vooral een berichtje!
Liefs Ilona