Herinneringen blijven levend

IvI fotografie

Jullie zijn vast benieuwd naar foto's van andere bruiloften waar wij bij waren. Wij zijn de hele dag op jullie bruiloft aanwezig en vertellen het verhaal van jullie trouwdag in foto's met als eindresultaat een trouwreportage die jullie en jullie dierbaren verrast en raakt.

Portfolio

Het aankleden

Een speciaal moment van laatste voorbereidingen voordat je je toekomstige man of vrouw ziet. Vaak met familie of dierbare vrienden om je heen. Doordat we met twee fotografen zijn kunnen we bij jullie beiden het ochtendmoment vastleggen. Jij wilt toch ook zien hoe het aan de andere kant is gegaan?

Klik op de pijltjes voor meer foto's

Het eerste moment dat je elkaar in trouwkleding ziet is altijd bijzonder. Dit kan bij het ouderlijk huis zijn, bij de ceremonie of bij het fotomoment. Wij vangen de bewonderende blikken van jullie allebei.

de Ontmoeting

Klik op de pijltjes voor meer foto's

Je wordt geleefd op deze dag. Dit is het moment om even met z’n tweeën te zijn en samen te genieten. Wij zorgen ervoor dat het ontspannen en leuk is.

het Fotomoment

Klik op de pijltjes voor meer foto's

Het is zover, het moment van trouwen! Er gebeurt zoveel: het weggeven, het jawoord en laten we vooral de reacties van alle gasten niet vergeten. Met twee fotografen missen wij geen enkel speciaal moment.

De Ceremonie

Klik op de pijltjes voor meer foto's

Borrel

Yes, getrouwd! De felicitaties, het borrelen of misschien zelfs het boeket gooien. Geen zorgen, wij leggen de meest spontane momenten vast.

Klik op de pijltjes voor meer foto's

Feest

Hebben jullie het avondpakket erbij geboekt? Dan maken wij foto's van jullie openingsdans en de binnenkomende avondgasten. Eindelijk de voetjes van de vloer en genieten van een knalfeest.

Klik op de pijltjes voor meer foto's

ivi fotografie

'Foto's van de trouwdag zoals die echt was'

Meer informatie

Algemene informatie

Investering

Werkwijze

Benieuwd of jullie trouwdatum nog vrij is?

Jaarlijks leggen we een maximaal aantal bruiloften vast, omdat we ieder bruidspaar de aandacht willen geven die ze verdient. Stuur ons vooral een berichtje om te checken of jullie trouwdatum nog vrij is.

We zien jullie,

Liefs Ilona en het team

Error, name is a required field.
Error, please enter a valid email address.

Laten we het leven vieren

Ik zie je...


Liefs Ilona

Open chat
Hoi! Leuk dat je op mijn website bent. Als je een vraag hebt stuur me vooral een berichtje!
Liefs Ilona