Het is een belevenis, geen gewone fotoshoot

IvI fotografie

De Boudoir Belevenis is meer dan alleen een fotoshoot. Het is een proces dat bijdraagt aan zelfliefde, waarbij elke vrouw gegarandeerd een powerboost krijgt. Natuurlijk is dat spannend! Zenuwen kunnen en mogen erbij horen en daarom nemen we alle tijd.

Hieronder lees je hoe de Boudoir Belevenis verloopt.

Werkwijze

02

01

03

De fotoshoot

Voorpret

Vrijblijvend kennismakingsgesprek

De dag dat je mag genieten! Misschien voel je wel wat spanning in je lichaam of gezonde zenuwen. Helemaal logisch! Het hoort er misschien wel een beetje bij. Voor we gaan fotograferen gaan we eerst samen wat drinken en nemen we de setjes door.

Ik ga je helpen om de beste versie van jezelf te laten zien. Ik help je met poseren en we houden het vooral lekker luchtig, waardoor jij jezelf kunt zijn. We nemen de tijd.

De voorpret is al een feestje op zich! Je kunt je inleven door vast op zoek te gaan naar boudoir foto’s of creëer je eigen moodboard. Misschien ga je wel shoppen voor de mooiste lingerie. Hoe leuk is dat?

Deel vooral je voorpret met me en als je tussendoor vragen hebt, kun je die natuurlijk altijd stellen.

Ja! De voorpret kan beginnen! We gaan in het gesprek kennismaken, doornemen wat je wensen zijn en daarbij uiteraard wat je niet wilt. Eventuele onzekerheden bespreken we ook, zodat ik hier rekening mee kan houden tijdens de fotoshoot. We nemen vervolgens het hele proces door, we bespreken de mogelijkheden van de locaties en je kunt de fotoproducten bekijken. Daarnaast is er alle tijd om al je vragen te stellen.

04

05

06

Nagenieten van de fotoshoot

Reveal party

Opnieuw beleven

Voor jou de tijd om na te genieten van de gave fotoshoot en je bent vast heel nieuwsgierig naar het resultaat. Het is even geduld hebben, maar het is het wachten meer dan waard.

Na de fotoshoot plannen we een reveal party in mijn studio. Je vraagt je misschien af wat een reveal party is? Tijdens de reveal party is het tijd om aan jou te laten zien hoe fantastisch jij bent! Dat is een feestje waard toch? Neem vooral je partner, vriendin of wie je maar wilt mee naar de reveal party.

Je krijgt tijdens de party minimaal 50 foto’s te zien van je fotoshoot en je kunt zelf kiezen welke foto’s en/of producten je wilt kopen. Jij kiest de foto’s die jij het mooiste vindt. De foto’s die jij uitkiest zijn professioneel nabewerkt. Bij de fotoproducten kun je denken aan een album, een folio box of wanddecoratie.

Je zult zien… Je bent mooi zoals je bent!

Het moment dat je de foto's digitaal en/of een fysiek product in ontvangst neemt. Hiermee kun je keer op keer terugkijken op je Boudoir Belevenis en het gevoel dat je erbij hebt gekregen. Een tastbare herinnering aan een belevenis die je nooit meer vergeet.

Vrouwen hebben over het algemeen de neiging tot piekeren en zich zorgen te maken over allerlei zaken. Meer dan nodig is. Vrouwen leven vaak vooral in hun hoofd en vergeten nog wel eens te voelen. Herkenbaar?

Tijdens een Boudoir Belevenis hebben we alle tijd om stil te staan. Om ruimte te maken, zodat jij je kunt overgeven aan het voelen, aan het omarmen en vieren van je lijf!

stilstaan, genieten en nagenieten

De eerste reactie van...

Naomi

Ilona en Herco

Marloes

Meer informatie

Blog

Investering

Portfolio

Algemene informatie

Omarm het onbekende

Jij bent het waard

gaan je ogen sprankelen, stuur me dan vooral een berichtje,

Ik ben benieuwd naar je...

COntact me

Open chat
Hoi! Leuk dat je op mijn website bent. Als je een vraag hebt stuur me vooral een berichtje!
Liefs Ilona