Jij bent net zo mooi en krachtig als zij...

IvI fotografie

Je bent vast benieuwd naar meer foto's van vrouwen die je voor zijn gegaan. Weet dat alle foto’s met toestemming van de betrokkenen zijn geplaatst. De sfeer en de uitstraling van de foto's hangen af van keuzes die je maakt. Romantisch of juist stoer? In de vrije natuur of heb je liever een sfeervolle ruimte in een hotel of industrieel pand? Jij bepaalt, hoe tof is dat? Ik denk graag met je mee. Ik heb een studio in mijn huis, waar je gebruik van kunt maken en het mag natuurlijk ook bij jou thuis.

Portfolio

Buiten

Het geeft je vaak een ultiem gevoel van vrijheid en het kan op verschillende plekken. Al eens gedacht aan een maisveld, de zee of het bos? Van alles is mogelijk!

Ik heb een lijst met prachtige hotels in Nederland die je voor een paar uur kunt boeken. Je kunt natuurlijk ook een hotel boeken en er meteen een nachtje aan vast plakken.

HotEL

industrieel

Ik ken zoveel mooie industriële locaties in Nederland die je kunt afhuren. Ga je voor een stoere uitstraling, dan is een industriële plek ideaal!

Mijn studio aan huis is speciaal ingericht voor de boudoir fotografie. In mijn studio zijn er meerdere mogelijkheden qua sfeer en uitstraling van je foto's.

studio

ivi fotografie

'Foto’s waarop jij bent zoals je bent, op je mooist!’

Meer informatie

Blog

Algemene informatie

Investering

Werkwijze

Omarm het onbekende

Jij bent het waard

gaan je ogen sprankelen, stuur me dan vooral een berichtje,

Ik ben benieuwd naar je...

COntact me

Open chat
Hoi! Leuk dat je op mijn website bent. Als je een vraag hebt stuur me vooral een berichtje!
Liefs Ilona