Puur, sensueel, kwetsbaar en tegelijkertijd krachtig

IvI fotografie

Er is zoveel te vertellen over Boudoir. Ervaringen van vrouwen die het avontuur zijn aangegaan, tips over de voorbereidingen en nog veel meer. In mijn blogs komen verschillende uiteenlopende thema’s die te maken hebben met Boudoir aan bod. Veel leesplezier!

Blog

Boudoir

Wat is boudoir fotografie

In deze blog vertel ik wat boudoir fotografie is, waar het vandaan komt en wat maakt dat ik gekozen heb voor boudoir fotografie. Of eigenlijk...... waarom het mijn passie is... want dat is het!

Lees meer

Boudoir

Koppel Boudoir

De liefde voor elkaar vieren en koesteren. Jullie liefde terugzien in beelden, een blijvende herinnering aan jullie samen. In deze blog vertel ik meer over Koppel Boudoir en deelt een koppel openhartig over hun ervaring.

Lees meer

Boudoir

Ultieme vrijheid aan zee

De zee en de duinen hebben zoiets puurs, dat levert gegarandeerd supergave beelden op. Wie kan het beter vertellen hoe ze de Boudoir Belevenis aan zee heeft ervaren dan een powervrouw zelf!
Hierbij het verhaal van Claudia...

Lees meer

Boudoir

Verras je partner

Hoe leuk is het je partner te verrassen met mooie beelden van jezelf in lingerie? Dit verwacht je partner nooit! Het verhaal van Melissa, die haar partner verraste tijdens de reveal party.

Lees meer

Boudoir

Boudoir in de sneeuw

Powervrouw E. gooide al haar twijfels over het wel of niet aangaan van de boudoir shoot over boord. Ze ging zelfs nog een stapje verder. Ze trotseerde de kou en ging de uitdaging met zichzelf aan. Hierbij het inspirerende verhaal van powervrouw E.

Lees meer

ivi fotografie

'Het mooiste wat je kunt zijn is jezelf'

Meer informatie

Investering

Algemene informatie

Portfolio

Werkwijze

Omarm het onbekende

Jij bent het waard

gaan je ogen sprankelen, stuur me dan vooral een berichtje,

Ik ben benieuwd naar je...

COntact me

Open chat
Hoi! Leuk dat je op mijn website bent. Als je een vraag hebt stuur me vooral een berichtje!
Liefs Ilona