De daglicht studio met natuurlijke kleuren en stijlvol interieur

IvI Fotografie

De natuurlijke kleuren en het stijlvolle interieur maken deze studio zeer geschikt voor verschillende soorten fotoshoots. Boudoir, zakelijke fotografie, zwangerschap- en newborn, het is allemaal mogelijk. Ook voor het opnemen van video’s en podcast van bijvoorbeeld yoga sessies is deze ruimte ideaal.

Deze studio is een luxe kamer van ongeveer 27m2 (6,40m breed en 4,20m diep). Dankzij een grote dakkapel met vier ramen en twee schuine dakramen is er altijd voldoende daglicht. Het directe zonlicht valt binnen tussen 10.00 en 12.00 uur. Ook de rest van de dag is de natuurlijke lichtinval perfect zacht.De studio is in Enschede (Overijssel) gelegen.

Daglicht studio Ivi

Zacht daglicht

De studio is gelegen op de zolderverdieping. Je komt binnen door grote stalen deuren en het hoogste punt van het plafond is 3,20m. In combinatie met het zachte daglicht geeft dit een hele ruime, sfeervolle uitstraling.

Het bed staat op wielen en is verplaatsbaar. Er is een luxe vrijstaand bad van 1,80m dat gebruikt kan worden voor de fotoshoots. Houd er rekening mee dat het even duurt voor het bad vol is. Daarnaast is er een vaste wastafel met grote spiegel.

Alle losse elementen zoals een hoge en lage kruk en een pauwstoel zijn te gebruiken. WiFi, elektriciteit, verwarming en een mobiele airco zijn aanwezig. Met de Marshall muziekbox creΓ«er je je eigen ontspannen sfeer.

Verschillende mogelijkheden

Ivi fotorafie

'Raak geΓ―nspireerd door het licht'

Andere fotografen die je voorgingen:

Nadine Mulder Fotografie

Rutten Fotografie

De studio van Ilona is een prachtige, warme en moderne locatie waar ik graag gebruik van maak. De studio is perfect voor verschillende type shoots en heeft echt prachtig natuurlijk daglicht! Een aanrader voor alle fotografen dus.

In de prachtige studio van IvI fotografie als fotograaf een fotoshoot gedaan. Prachtig licht, super luxe met een vrijstaand bad en een heerlijke warme ruimte om te shooten.

Investering

Losse uren

Dagdeel

Gehele dag

- Studiohuur is vanaf 2 uren op de vrijdag/zaterdag/ zondag.

- Van maandag tot en met donderdag wordt de studio alleen verhuurd per dagdeel.

8 uur

van 9.00 tot 17.00 uur

Van 9.00 tot 13.00 uur of van 13.00 tot 17.00 uur

60 euro per uur

195 euro

375 euro

Exclusief btw

Exclusief btw

Exclusief btw

* Voor het gebruik van het bad wordt een toeslag gevraagd van 25 euro.

Extra optie

Ben jij enthousiast?

Make it happen

NEEM VOORAL CONTACT MET ME op

ik zie je...

LIEVE GROET

ILONA

Stuur me een berichtje

Open chat
Hoi! Leuk dat je op mijn website bent. Als je een vraag hebt stuur me vooral een berichtje!
Liefs Ilona