What you see is what you get

Boudoir en trouwfotograaf

Mijn naam is Ilona, en ik ben het gezicht achter IvI fotografie. Waar IvI vandaan komt? Het zijn de eerste letters van mijn volledige naam, Ilona van Ingen. De connectie tussen jou en mij als fotograaf is de belangrijkste basis. Ik mag met het fotograferen een kijkje nemen in jouw wereld, nu mag jij dat in die van mij…

Het gezicht achter

Ivi fotografie

Het blije ei

Sociaal dier

Creatieveling

Van jongs af aan ben ik al creatief. Tekenen, knutselen, het werd me met de paplepel ingegoten. Ik heb het ook zeker niet van een vreemde. Mijn moeder is ook echt creatief. Na mijn puberteit was ik zoekende naar wat ik wilde worden. Ik begon op de kunstacademie, dat voor mij veel te breed was. Daarna Kunst en Techniek in Enschede, maar dat was het toch ook niet echt. Ik dacht altijd dat ik de reclame in wilde, maar ik merkte dat het me tegen ging staan om mensen te verleiden met beelden die niet altijd puur zijn.

Ik houd ervan om puurheid vast te leggen, gewoon zoals het is. Niets meer en niets minder.

‘What you see is what you get’

Oh ja, ik had het over mijn opleiding. Ja, ik ben soms iemand die van de hak op de tak springt.

Iets van enthousiasme? Haha ja!

Uiteindelijk ben ik Social Work gaan studeren en werk ik als wijkcoach in het wijkteam in Enschede. Contact maken met de ander en verder kijken dan wat je in eerste instantie ziet, staan hierin centraal. Dit komt ook terug in mijn fotografie! Dat maakt voor mij de combinatie helemaal leuk!

Ik ben Ilona, de fotograaf uit Enschede (Overijssel), maar fotografeer door het hele land. Tijdens een shoot hoor ik vaak terug hoe ik aan het stralen ben en dat dat de ander energie geeft. Het schijnt dat mijn energie aanstekelijk is. Ik word enthousiast en dat geeft de ander tegenover mij vaak vertrouwen. Win-win!

Ik word helemaal blij van fotograferen en daarom noemen anderen me ook wel het blije ei.

Iets meer over mij...

Mijn lievelinsgplek is

Je kunt me wakker maken voor

mijn eigen huis

jonge kaas

Het maakt mij happy als ik

Ik kan niet leven zonder

Ilona-van-ingen-fotograaf-ivifotografie-uit-enschede-overijssel-fotoshoots-in-boudoir-lifestyle-bedrijfsfotografie

met vrienden ben

persoonlijk contact

Ik ben verslaafd aan

Ik startte mijn bedrijf

foute Nederlandse series

6 jaar geleden

Mijn ultieme vakantie is

Mijn favoriete sport is

ergens in de jungle

tennis

BETROUWBAAR

EN DIT IS OOK IVI

VANUIT GEVOEL

Ja, ik ben pietje-precies en wil het graag goed doen. Ik denk eigenlijk dat me dat ook zo ver gebracht heeft. Ondanks dat ik af en toe onzeker ben, durf ik een stapje verder te denken en heb ik lef! Kom met leuke ideeën en ik sta er voor open! Ik ben betrouwbaar, ik doe wat ik zeg. Daarnaast vind ik het belangrijk dat we beiden helder hebben wat de verwachtingen zijn en dat ik daarna lekker vrij aan het werk kan gaan.

Ik werk vanuit mijn gevoel en de connectie met de ander. Bij alles wat ik fotografeer doe ik dat alleen, als ik me er goed bij voel. Ik vind niets mooier dan de ander te laten zien wat ik door de lens zie.

Geen geposeerde stijve foto’s, maar pure, onverwachte, ongedwongen en persoonlijke beelden.

Ik woon in Enschede en voel me daar helemaal op mijn gemak. Oorspronkelijk kom ik uit een dorp, Nijverdal. Vrienden zijn voor mij erg belangrijk en ik onderneem graag leuke nieuwe dingen.

Sporten? Yes! Tennis is mijn favoriete sport en ik mag het dan ook graag combineren met fotografie. Een tennistoernooi vastleggen en tegelijkertijd meedoen, is voor mij de ideale combi.

Ik ben vrijgezel en geniet van het leven! Reizen, ik houd ervan. Ik heb een supermooi huis en een heerlijke tuin waar ik ’s zomers graag geniet van een hapje en een drankje. Oh ja en in de zomer staat mijn opblaasbare jacuzzi buiten, zodat ik lekker kan bubbelen.

Nieuwsgierig geworden?

Laten we elkaar ontmoeten...

Ik zie je..

Liefs Ilona

COntact me

Open chat
Hoi! Leuk dat je op mijn website bent. Als je een vraag hebt stuur me vooral een berichtje!
Liefs Ilona