De kracht van kwetsbaarheid

19 juni 2022

Jezelf zien zoals je jezelf nog nooit hebt gezien. Puur, krachtig, zacht en vrouwelijk. Een boudoir shoot draagt gegarandeerd bij aan een positiever, warmer, liefdevoller zelfbeeld. Het enige wat jij hoeft te doen is jezelf zijn. Geef je over aan het voelen en omarmen van je lijf.

JE GEEFT JEZELF LETTERLIJK EN FIGUURLIJK BLOOT. HOE KRACHTIG IS DAT?

OMARM JEZELF, EEN MOOIE STAP IN JE PERSOONLIJKE ONTWIKKELING.

'De kracht van kwetsbaarheid'

DE ERVARING VAN..

Powervrouw Naomi. Tijdens de Belevenis omarmde Naomi zichzelf. Het grootste kado wat ze zichzelf op dat moment kon geven.

Hierbij het inspirerende verhaal van powervrouw van Naomi in beeld en tekst.

Ik ben een vrouw die heel erg bekend is met de masculiene energie, type niet voelen maar doorgaan. Vorig jaar was mijn thema: vrouwelijke energie, zachtheid, overgave, vertrouwen, ontspannen, rust en vooral voelen.

Ik heb een bewogen jaar achter de rug. Ik heb een brief van de politie gekregen waarin ze een vermoeden hadden dat ik op beelden van kinderporno stond. Er is een heel onderzoek geweest. Ik moest meerdere keren naar het politiebureau, ben verhoord en ik heb uiteindelijk ook naar beelden moeten kijken om te zeggen of ik het wel of niet was. Het ging inderdaad om mij. Toen ben ik erachter gekomen dat ik anderhalf jaar ben gefilmd door mijn oom bij wie ik gewoond heb. Dit hele onderzoek heeft ervoor gezorgd dat er heel veel herinneringen naar boven zijn gekomen, waaronder een stuk misbruik.

Vandaag is echt een cadeau voor mij om mezelf weer in mijn kwetsbaarheid te zien, te voelen dat mijn zachtheid en kwetsbaarheid juist mijn superpower zijn. Dat is de reden waarom ik hier vandaag aan heb meegedaan.

Een dag in het teken van YOU, YOU & YOU!

Powervrouw NAOMI

Het jaar 2022 is voor mij op een wel heel bijzondere manier gestart met een Boudoir Belevenis bij Ilona. En een belevenis is het zeker! Afgelopen twee jaar heb ik meerdere fotoshoots gehad, om comfortabel te worden met de camera en ook om mezelf volledig te omarmen voor wie ik ben en hoe ik eruitzie. Eenieder is immers mooi op zijn/haar eigen authentieke wijze.

De Belevenis bij Ilona gaat veel verder dan een gewone fotoshoot. Je geeft jezelf bloot; letterlijk en figuurlijk. Kwetsbaar, open en nieuw.

En hemeltjelief, wat gun ik dit iedere vrouw (en man)!

Een dag in het teken van YOU, YOU & YOU!

Ilona ziet jou, ze ziet jou écht! Wie je bent, je kracht, je talenten. Van binnen en van buiten. Naast de foto's en de belevenis is dit voor mij ook écht een grote stap in persoonlijke ontwikkeling. Je ziet jezelf écht anders door deze Belevenis, zowel tijdens de shoot als bij de reveal party, waar jij jouw foto's te zien krijgt. Wát een feest! Ilona maakt hier ook echt een party van. Er staan bubbels en lekkers klaar bij binnenkomst: een warm, liefdevol & welkom ontvangst.

Ik heb álle foto's besteld van de Belevenis omdat ik werkelijk alle foto's mooi vind. Sommige laat ik afdrukken en krijgen een mooie plek in mijn nieuwe woning. Wát een cadeau aan jezelf (of voor iemand anders ; )

Wat het mij gebracht heeft?
Een nog veel mooier, warmer en liefdevoller beeld van mezelf. Zowel uiterlijk als innerlijk. Nog zelfverzekerder in mijn eigen schoenen staan (en op blote voeten).
Ilona heeft de kracht en het talent om jou werkelijk te laten zien wat zij ziet als ze naar je kijkt. Ze kijkt niet alleen naar de buitenkant. Ze ziet jou écht voor wie jij bent. Ik voel me zo enorm gezien door Ilona en ben mega dankbaar én trots dat ik dit gedaan heb.

Hieronder de eerste reactie direct na de fotoshoot in beeld en tekst:

Nou, ik heb net de Boudoir Belevenis gedaan samen met Ilona en dat was echt een cadeautje.

Ik zou zeggen: elke vrouw moet dit gewoon doen. Ilona creëert een hele fijne, veilige setting waardoor je je heel vrij kunt bewegen. Je bent natuurlijk best kwetsbaar in lingerie of naakt maar net waar je zelf voor kiest. Ik voelde me in ieder geval heel prettig en veilig. En vooral heel gezien door Ilona. Ik heb drie mooie setjes aan mogen doen. Ik ben mooi in de make-up gezet door Chantal.

Ik heb vorig jaar een behoorlijk bewogen jaar gehad en mijn algemene thema was vrouwelijkheid en vrouwelijke energie en zachtheid. Deze Boudoir Belevenis is zo’n mooi kroonjuweel op mijn jaar van zachtheid en ik ben heel erg benieuwd naar de foto’s.

Enkele foto's van deze Belevenis

Nieuwsgierig geworden?

Laten we elkaar ontmoeten...

Ik zie je..

Liefs Ilona

COntact me

SHARE THIS STORY

Meer informatie

Investering

Algemene informatie

Portfolio

Werkwijze

Laten we het leven vieren

Ik zie je...


Liefs Ilona

terug naar boven
Open chat
Hoi! Leuk dat je op mijn website bent. Als je een vraag hebt stuur me vooral een berichtje!
Liefs Ilona