Er is wat nieuws

Een nieuwe website

IvI fotografie heeft een nieuwe website, de Boudoir Belevenis.
Klik vooral op onderstaande link om de nieuwe website te bekijken.

Ik laat je zien dat je mooi bent zoals je bent...

IVI fotografie

Je kijkt in de spiegel en je bent blij met wat je ziet. Dat wil toch iedereen? Boudoir fotografie is het vastleggen van jouw schoonheid, van jouw innerlijke kracht.

Ik laat je zien dat je mooi bent zoals je bent. Puur, sensueel, kwetsbaar en tegelijkertijd krachtig. Het draait niet om perfectie, het draait om echtheid, om puurheid. Jezelf accepteren en omarmen. Wees jezelf en straal!

Een boudoir fotoshoot is een belevenis. Vanaf het moment dat je me benadert tot en met…. Ja, tot wanneer eigenlijk?

Jij hebt de regie en we kijken samen hoe jouw shoot eruit gaat zien. Op de dag zelf mag je alles loslaten en vertrouwen op mij. We gaan het vooral heel leuk hebben en er samen wat moois van maken!

Jij krijgt foto's waar jij op staat zoals je bent en die jou het zelfvertrouwen geven zoals jij verdient. Een geweldige belevenis met herinneringen die je nooit meer zult vergeten.

De Boudoir Belevenis

'Er valt meer te beleven buiten je comfortzone'

Lieve woorden van anderen die je voorgingen...

GAAF! Wat een ongelofelijke mooie en bijzondere ervaring is dit. Een beetje gezonde spanning wanneer je vertrekt voor de shoot maar het moment dat je aankomt is dat allemaal weg. Ilona is zo’n lieve, gezellige spontane vrouw. Ze zorgt er echt voor dat je je volledig op je gemak voelt, waardoor er een superfijne en ontspannen sfeer hangt. Alles kan op je eigen tempo. Tussendoor kun je alvast een foto bekijken en dan realiseer je je hoe mooi je bent als vrouw. Hoe zelfverzekerd. Daardoor krijg je nog meer zin om verder te gaan met shooten. Ilona weet echt de mooie kanten van de vrouw op de juiste manier vast te leggen. En het is een herinnering voor het leven. Nogmaals super bedankt voor de leuke dag en de ontzettend mooie foto's.

Ik heb een boudoir fotoshoot bij Ilona mogen doen, een ervaring om nooit meer te vergeten!!! Vanaf de kennismaking tot aan de reveal en het ontvangen van het album weet Ilona je op je gemak te stellen, je alle ruimte te geven voor je eigen invulling, met als kers op de taart een geweldig resultaat!

Een echte aanrader voor iedereen!

Rubia

Ashley

Ik ben Ilona

Het gezicht achter Ivi fotografie

Omarm je lichaam en voel je vrij

Mijn missie is: vrouwen een beeld geven van zichzelf dat kloppend is met de realiteit. Niet het perfecte plaatje, maar gewoon zoals jij echt bent. Dan ben je op je mooist. Veel vrouwen kijken kritischer naar zichzelf dan de mensen om hen heen. Laat je niet tegenhouden door onzekerheden, omarm jezelf. Ik nodig je uit om opnieuw naar jezelf te kijken, zodat je kunt zien hoe prachtig je bent.

Bij een Boudoir Belevenis geef je je letterlijk en figuurlijk een beetje bloot. Daarom is het belangrijk dat de connectie tussen jou en mij goed is en dat je vertrouwen in me hebt.

Tijdens de Boudoir Belevenis mag ik een kijkje nemen in jouw wereld. Ben jij benieuwd naar meer over mij?

Lees meer over mij

Enkele redenen van anderen die je voorgingen

Of je nu onzeker of juist zelfverzekerd bent, het een cadeau is voor jezelf of voor je partner, iedereen heeft een eigen verhaal, een eigen reden om een boudoir fotoshoot te boeken.

Jouw lichaam is iets om trots op te zijn. Gun jezelf deze onvergetelijke ervaring!

Cadeau voor jezelf of je partner

Accepteren en omarmen

Zelfvertrouwen opbouwen

Afsluiten van een proces

Als cadeau voor jezelf, gewoon omdat je het verdient. Of je wilt je partner verrassen. Dit verwacht hij/zij nooit! Juist daarom is het zo leuk. Het mooiste cadeau dat jij je partner kunt geven, ben je zelf.

Misschien heb je enkele onzekerheden of zou je je lichaam anders willen zien. Toch is dit het lichaam dat jou heeft gebracht waar je nu bent.

Dit lichaam vieren, puur zoals het is. Dit lichaam omarmen, mooi zoals het is.

Onzeker over jezelf? Of heb je een ander beeld van jezelf dan anderen van je hebben? Een Boudoir Beleving geeft je een boost aan zelfvertrouwen. Je krijgt jezelf terug te zien zoals je nog nooit hebt gezien.

Dit kan van alles zijn. Je bent afgevallen of je hebt persoonlijke groei doorgemaakt. Boudoir is een mooi moment om stil te staan bij het proces en een nieuw begin te maken.

VEELGESTELDE VRAGEN

Meer informatie

Portfolio

Blog

Investering

Werkwijze

Omarm het onbekende

Jij bent het waard

gaan je ogen sprankelen, stuur me dan vooral een berichtje,

Ik ben benieuwd naar je...

COntact me

Open chat
Hoi! Leuk dat je op mijn website bent. Als je een vraag hebt stuur me vooral een berichtje!
Liefs Ilona