Karaktervolle foto's met de nadruk op ongedwongenheid

IvI fotografie

Persoonlijke aandacht en contact van begin tot eind. IvI fotografie mag je onbeperkt vragen stellen rondom jullie bruiloft. We denken graag met jullie mee, zodat jullie op de dag zelf alles los kunnen laten.

Jullie kunnen erop vertrouwen dat jullie een mooie bruidsreportage krijgen, zodat jullie de trouwdag keer op keer opnieuw kunnen beleven.

Werkwijze

01

03

02

jullie trouwdag

Vrijblijvend kennismakingsgesprek

Voorpret

De ene fotograaf start de dag bij jou en de andere bij je partner. Zo kunnen jullie alvast wennen aan de camera en krijgen jullie mooie beelden van het aankleden. Voordat jullie er erg in hebben, zijn jullie vergeten dat we er zijn. Gedurende de bruiloft mengen we ons tussen jullie gasten zonder te ‘aanwezig’ te zijn. De meest unieke, spontane en bijzondere momenten leggen wij vast. Daar kunnen jullie op vertrouwen. Ook tijdens de fotoshoot van jullie samen houden we het vooral ontspannen. Het enige wat jullie hoeven te doen is genieten van en met elkaar.

Wat zijn jullie wensen? Hebben wij een goede klik met elkaar? Dat laatste vinden wij ontzettend belangrijk. Dat is de basis. Tijdens een vrijblijvend kennismakingsgesprek in Enschede of via beeldbellen bespreken we het hele proces, kunnen jullie alle vragen stellen en leren we elkaar alvast kennen. Tot en met het kennismakingsgesprek houden we jullie trouwdatum vrij in onze agenda. Willen jullie boeken? Dan sturen wij onze offerte en kunnen jullie nog rustig nadenken of jullie tot een definitieve boeking overgaan. Is het een ja? Dan volgt een aanbetaling van 300 euro. We zeggen dan nee tegen andere bruidsparen, die dag vieren wij met jullie!

Het organiseren van een bruiloft vraagt veel voorbereiding. Daar weten wij alles van. Het moet natuurlijk vooral leuk blijven en daarom krijgen jullie van ons een boekje met handige tips & tricks. Weet dat, als er vragen zijn over de planning of andere zaken, we graag helpen. Vlak voor de bruiloft hebben we contact over het definitieve draaiboek. De planning en details zijn belangrijk voor ons omdat we op het juiste moment op de juiste plek willen zijn.

04

05

06

Het resultaat

Keep the memories

Pick Up

Jullie kunnen vast niet wachten op de foto’s. Om jullie niet te lang in spanning te laten, ontvangen jullie binnen twee dagen de eerste preview van enkele foto's en een unieke slideshow met hoogtepunten van jullie bruiloft online.

Binnen zes weken is de hele reportage van minimaal 500 foto’s op een digitale pagina beschikbaar. Elke foto bewerken we in onze eigen stijl, zowel in kleurechte als in bijzondere zwart wit foto’s. De link kunnen jullie ook delen met familie en vrienden.

Met tastbare producten blijven herinneringen levend. Jullie kunnen kiezen uit een album met 50 foto's of een folio box met 10 passe partouts. Het leuke is dat jullie zelf mogen bepalen welke foto’s erin worden opgenomen en ook de keuze van de vormgeving is aan jullie. Zo wordt het echt jullie persoonlijke herinnering! Nadat jullie een selectie hebben gemaakt van de foto’s, plannen we een afspraak om het eerste ontwerp te bespreken. Graag een vergroting van één van de foto’s? Ook dat is bespreekbaar.

Als jullie 100% tevreden zijn, leveren wij de bestelling aan bij een professioneel fotolab. Even geduld, het duurt ongeveer vier weken. Wonen jullie in de buurt? Dan vinden wij het erg leuk als jullie de producten zelf komen ophalen en we jullie reactie kunnen zien. Lukt dit niet, dan sturen we de producten met alle plezier naar jullie toe.

Jullie fotomoment is hét moment om samen stil te staan. Op de trouwdag word je geleefd. Dit is het enige moment dat jullie even met zijn tweeën zijn. Hoe lang dit duurt? Wij denken ongeveer 1,5 uur exclusief reistijd. Zo heb je echt even de tijd voor elkaar. Er is maar één ding dat jullie hoeven te doen en dat is genieten. Poseren? Nergens voor nodig, wij zorgen ervoor dat jullie fotomoment juist ontspannen en leuk is. Wedden dat het resultaat geweldig wordt?

stilstaan, genieten en nagenieten

Meer informatie

Algemene informatie

Investering

Portfolio

Benieuwd of jullie trouwdatum nog vrij is?

Jaarlijks leggen we een maximaal aantal bruiloften vast, omdat we ieder bruidspaar de aandacht willen geven die ze verdient. Stuur ons vooral een berichtje om te checken of jullie trouwdatum nog vrij is.

We zien jullie,

Liefs Ilona en het team

Error, name is a required field.
Error, please enter a valid email address.

Laten we het leven vieren

Ik zie je...


Liefs Ilona

terug naar boven
Open chat
Hoi! Leuk dat je op mijn website bent. Als je een vraag hebt stuur me vooral een berichtje!
Liefs Ilona