De investering in blijvende herinneringen

IvI fotografie

Op de dag zelf willen jullie genieten en na de bruiloft vooral nagenieten. Nagenieten van de foto's die jullie herinneringen terughalen, zodat jullie de trouwdag keer op keer opnieuw kunnen beleven. Alleen als we de hele dag aanwezig zijn, kunnen we het complete verhaal van jullie bruiloft vertellen. Daarom zijn we uitsluitend voor volledige bruiloften te boeken.

De investering

All you need is....

Wat is inbegrepen:

- Vrijblijvend kennismakingsgesprek.
- Twee fotografen tijdens de belangrijke momenten. (aankleden, fotomoment en ceremonie)

- Acht aaneengesloten uren. De tijden zijn in overleg. Wil je meer uren? Dat is mogelijk.
- Binnen 2 dagen een preview en een slideshow van de eerste foto’s online.

- Minimaal 500 nabewerkte foto’s in een persoonlijke online galerij.
- Twee maanden toegang tot persoonlijke online galerij.

- Keuze uit een gepersonaliseerd album (20x20) met 50 foto’s of een folio box met 10 passe partouts.
- Inclusief btw, reis- en parkeerkosten binnen Nederland

Investering

2750 euro

Andere specifieke wensen? Laat het ons weten. Wij maken graag een offerte op maat.

Party

Van begin tot eind foto’s van jullie trouwdag? Overweeg één fotograaf tijdens het avondfeest. Foto's van jullie openingsdans en dansende avondgasten voor het complete trouwverhaal. Voor 1,5 uren is de investering 450 euro. Deze uren hoeven niet per se aansluitend te zijn aan het 'All you need is' pakket. Hierdoor kun je ervoor kiezen om een pauze in te lassen tijdens het eetmoment en dat dit party pakket bijvoorbeeld wordt ingezet vanaf dat de avondgasten aankomen.

Willen jullie meer uren? Elk extra uur is 175 euro.

Meerprijs

450 euro

Herinneringen worden tastbaar als je ze laat afdrukken. Dit is ook precies de reden waarom er een tastbaar product bij jullie pakket is inbegrepen. Jullie kunnen zelf kiezen wat bij jullie past. Een luxe folio box met 10 luxe passe-partouts of een album met 50 foto's. Daarnaast is er een extra optie om het album uit te bereiden met meer foto's of een wanddecoratie.

Jullie kiezen wat bij jullie past

ivi fotografie

'Er is niets wat voorgoed verdwijnt als je de herinnering bewaart'

Foliobox

Een luxe gepersonaliseerde box met in ieder geval 10 gekozen foto's in passe-partouts afgedrukt. Je kunt de foto's neerzetten in de luxe houder of bewaren in de luxe box.

Album

Een album met de mooiste foto's van jullie bruiloft. Het album is volledig op maat gemaakt. Jullie kunnen de buitenkant personaliseren met bijvoorbeeld jullie namen en trouwdatum. Verder jullie kunt kiezen tussen leer, linnen en fluweel. Zo krijgt het album de uitstraling die bij jullie past.

Welke keuzes hebben jullie?

Wanddecoratie

Een extra optie. Een vergroting van één van de foto's voor op de slaapkamer? Dat kan! Er zijn verschillende mogelijkheden, zoals een ingelijste print of een MDF metal print. De vergrotingen zijn in verschillende maten verkrijgbaar.

Vanaf 255 euro

Alle prijzen zijn incl. btw. De producten kunnen in termijnen betaald worden. Prijzen zijn onder voorbehoud van wijzigingen.

Lieve woorden van anderen die jullie voorgingen...

Met René en Ilona als fotografen om je heen vergeet je dat alles vastgelegd wordt. Ze zijn op een hele prettige manier aanwezig en vullen elkaar goed aan. Ook de omgang met onze kinderen was erg goed. Ze waren snel vertrouwd. De foto’s die we tot nu toe gezien hebben zijn fantastisch. De rest die nog zal volgen zal ook niet minder zijn. Met de foto’s zullen we nog jaren nagenieten van onze bruiloft. Bedankt voor alles wat jullie deze dag gedaan hebben.

René en Ilona hebben afgelopen zomer onze bruiloft vastgelegd. Wat een toppers! Eerst al de prettige kennismaking waar wij gelijk al wisten dat het goed zat! Het zijn 2 superfijne personen die professioneel en spontaan zijn, met leuke ideeën komen en een flinke dosis humor brengen tijdens de gehele dag! Wij vonden het heel fijn dat ze met 2 personen fotograferen zodat er 1 bij de man kon starten en 1 bij de vrouw. De drone foto’s zijn ook fantastisch, echt een meerwaarde. Met de kerstdagen ons album mogen ontvangen, echt supergaaf geworden en een mooie herinnering aan een prachtige dag!! René en Ilona nogmaals bedankt voor het mede mogelijk maken van een onvergetelijke dag!!

Nicolle en Maxime

Frank en Lisanne

Meer informatie

Algemene informatie

Portfolio

Werkwijze

Benieuwd of jullie trouwdatum nog vrij is?

Jaarlijks leggen we een maximaal aantal bruiloften vast, omdat we ieder bruidspaar de aandacht willen geven die ze verdient. Stuur ons vooral een berichtje om te checken of jullie trouwdatum nog vrij is.

We zien jullie,

Liefs Ilona en het team

Error, name is a required field.
Error, please enter a valid email address.

Laten we het leven vieren

Ik zie je...


Liefs Ilona

terug naar boven
Open chat
Hoi! Leuk dat je op mijn website bent. Als je een vraag hebt stuur me vooral een berichtje!
Liefs Ilona