Herinneringen blijven levend, doordat die momenten vastgelegd zijn die jullie raken

Ivi Fotografie

Op jullie mooiste dag willen jullie genieten van alle bijzondere momenten met jullie dierbaren om jullie heen. Wij leggen de dag vast zoals die echt is! Wij zorgen ervoor dat jullie herinneringen levend blijven, door die momenten vast te leggen die jullie raken. IvI fotografie staat voor karaktervolle foto’s met nadruk op ongedwongenheid. Dus geen stoffige, stijve, ‘verplichte’ plaatjes.

Onze missie is een trouwreportage maken, die jullie verhaal vertelt in foto's, waarbij jullie en jullie dierbaren verrast en geraakt worden door het eindresultaat.

Foto's van hoe de dag echt is, dus geen geposeerde stijve verplichte plaatjes

Worden jullie enthousiast als jullie dit lezen?

01

Een verrassende trouwreportage met minimaal 500 foto’s van hoe de dag écht is

Twee fotografen

02

03

Heldere prijzen en geen verrassingen achteraf

Snel de eerste preview en een slideshow

04

05

Persoonlijke contact

Een gepersonaliseeerd album of een foliobox

06

Lieve woorden van anderen die jullie voorgingen...

Hoe jullie onze bruiloft in beeld hebben gebracht was echt geweldig! Wij zijn echt blij dat jullie de foto’s hebben gemaakt voor ons. Het straalt er vanaf dat jullie echt een passie hebben voor fotografie. Het mooiste vinden wij hoe jullie naast het grote plaatje ook de details op deze onvergetelijke dag op een prachtige manier hebben vastgelegd! Nogmaals hartelijk bedankt!

Tijdens onze huwelijksdag(en) zijn Rene en Ilona echt onderdeel van ons huwelijk en de groep geweest. Rene en Ilona voelen elkaar en de groep goed aan en bewegen zich net zoals vrienden door de huwelijksdag(en). Daarom hebben de meeste mensen niet eens door dat er foto's gemaakt worden wat hele mooie en emotionele foto's kan opleveren. Tijdens de fotoshoot gaven Rene en Ilona goede instructies en de hele tijd stelden ze ons goed op ons gemak. De fotoshoot was zelfs heel leuk en gezellig. Wij zijn enorm blij en tevreden met het resultaat! Zeker een aanrader!!

Judy en Arjan

Feline en Erjen

Twee zien meer dan één. Tijdens een bruiloft gebeurt er van alles tegelijk. Te veel om door één fotograaf vast te leggen. Maar liefst twee fotografen zijn de hele dag aanwezig! Er is dus altijd een fotograaf op het juiste moment op de juiste plek.


Wat zijn jullie voordelen?

- Grote variatie aan foto's gemaakt vanuit verschillende perspectieven. Eén fotograaf legt de focus op het bruidspaar en de ander richt zich op de reacties van gasten, overzichtsfoto's en alle details.

- Foto's van het ‘aankleed moment’ van jullie beiden. Hoe leuk is het, om dat later van elkaar terug te kunnen zien!

- Het is minder opvallend dan één fotograaf, omdat één fotograaf zich vaker moet verplaatsen.

- Meer spontane foto's van familie en vrienden, omdat we op twee plekken tegelijk kunnen fotograferen.

Twee fotografen

ivi fotografie

'Vier de liefde, vier het leven'

Awardwinnende fotografie

Zo tof! Ik heb inmiddels 12 internationale Wedisson Awards gewonnen. De Wedisson beoordeelt de beste trouwfoto’s van de hele wereld. Wat een eer. Daarnaast ben ik in 2020 genomineerd voor de Bruidsfoto Award in Nederland in de categorie Emotie.

klik voor meer foto's op de pijltjes

Ik ben Ilona

Ilona-van-ingen-fotograaf-ivifotografie-uit-enschede-overijssel-fotoshoots-in-boudoir-lifestyle-bedrijfsfotografie

Het gezicht achter Ivi fotografie

VIER HET LEVEN EN GENIET

Ik ben Ilona van Ingen, een enthousiaste, creatieve fotograaf met lef en oog voor mens en detail. Als jullie IvI fotografie boeken, fotografeer ik in ieder geval op jullie bruiloft. Ook ben ik jullie aanspreekpunt en met al jullie vragen kunnen jullie bij mij terecht. Ik denk graag mee om er een onvergetelijke en vooral relaxte dag van te maken.

Het fotograferen van bruiloften vind ik geweldig. Deelgenoot mogen zijn van jullie liefde en deze mogen vastleggen vind ik een grote eer. Er ontstaat zo veel moois op een trouwdag. Pure emoties van jullie en familie en vrienden op beeld vangen, gewoon precies zoals het is. Daar word ik ongelooflijk blij van.

Zijn jullie benieuwd naar meer over mij?

Lees meer over mij

Ontmoet het team van IVI fotografie

IvI fotografie werkt samen met een team van fotografen dat helemaal op elkaar is ingespeeld, waaronder Joost en Emma. Hebben jullie voorkeur voor één van deze toppers? Geef het gerust aan.

Oh ja, hebben jullie geen standaard bruiloft? Leuk! We houden van unieke bruiloften die net even wat anders zijn.

Emma

Joost

FotograAF

FOTOGRAAF

Gaan jullie in het buitenland trouwen?

Geweldig! Neem ons vooral mee! Stel je voor, twee fotografen die jullie trouwdag vanuit verschillende perspectieven vastleggen. We hebben al enkele jaren ervaring met Destination Weddings. Een Nederlandse fotograaf meenemen heeft veel voordelen. Onze ervaring is dat met name de communicatie met buitenlandse fotografen vaak een stuk lastiger en stressvoller is. Daar zit je op je eigen bruiloft natuurlijk niet op te wachten.

Benieuwd naar de mogelijkheden? Vraag vooral een vrijblijvend kennismakingsgesprek aan.

KLIK VOOR MEER FOTO'S OP DE PIJLTJES

Meer informatie

Werkwijze

Investering

Portfolio

50+

18

6

Bruidsparen gingen jullie voor

Internationale awards gewonnen

Jaar ervaring in bruidsfotografie

Benieuwd of jullie trouwdatum nog vrij is?

Jaarlijks leggen we een maximaal aantal bruiloften vast, omdat we ieder bruidspaar de aandacht willen geven die ze verdient. Stuur ons vooral een berichtje om te checken of jullie trouwdatum nog vrij is.

We zien jullie,

Liefs Ilona en het team

Error, name is a required field.
Error, please enter a valid email address.

Laten we het leven vieren

Ik zie je...


Liefs Ilona

terug naar boven
Open chat
Hoi! Leuk dat je op mijn website bent. Als je een vraag hebt stuur me vooral een berichtje!
Liefs Ilona