Jezelf liefhebben is investeren in jezelf

IvI fotografie

Hoe vaak investeer je nu echt in jezelf? Hoe liever je voor jezelf bent, hoe meer je te geven hebt. Jij verdient het om je lichaam te vieren, te omarmen. Jij bent het waard.

de investering

De Boudoir Belevenis

In de sessie is inbegrepen:

- Een uitgebreide kennismaking in mijn studio in Enschede.

- Ongeveer 2 uur durende boudoir fotoshoot op één locatie.

- Coaching tijdens het gehele proces.

-Toegang tot client closet. De mogelijkheid om gebruik te maken van verschillende body's en accessoires.

- Professionele bewerking van de foto's.

- Een goodybag met het magazine van IvI fotografie, boordevol tips om de optimale beleving te krijgen.

- De reveal party, waarin je minimaal 50 digitale foto's te zien krijgt. Je kunt tijdens de reveal party kiezen welke foto's en/of producten jij wilt afnemen.

De sessieprijs verschilt per locatie

Buiten locatie: 295 euro

Smederij Epe: 445 euro

Studio: 345 euro

DIT IS EXCLUSIEF FOTO’S EN/OF PRODUCTEN DIE JE KUNT KOPEN TIJDENS DE REVEAL PARTY

Visagie is een optie

+75 euro

Koppel Boudoir

Wil je naast je eigen liefde ook de liefde tussen jou en je partner vastleggen? Jazeker, dat kan! Een Koppel Boudoir is een ultieme manier om jullie liefde voor elkaar te vieren. De tijd gaat al zo snel. Hoe tof is het om een blijvende herinnering te hebben aan hoe jullie nu zijn, puur en echt op beeld vastgelegd. Ik snap dat het spannend kan zijn. Geen zorgen, ik help jullie om het zo comfortabel mogelijk te maken. Zie het vooral als een intiem feestje van jullie samen. Geniet ervan. Wedden dat het jullie verbondenheid juist versterkt?

Koppel Boudoir is een extra optie bij de Boudoir Belevenis, oftewel deze is alleen te boeken in combinatie met individuele foto’s van de vrouw. Voor je partner is er toch niets leuker dan daar ook bij aanwezig te mogen zijn?

Ik kan van alles vertellen over Koppel Boudoir, maar dat kan een stel dat het avontuur beleefd heeft veel beter.

Extra optie

Geen meerprijs

Lees meer

Bijkomstig aan de sessieprijs, koop je de producten apart. Tijdens de reveal party krijg je niet alleen je foto's te zien, je kiest ook wat je met jouw foto's wilt. Alleen digitale foto's of producten, of allebei? Kies je voor een product, dan maken we deze samen zo persoonlijk mogelijk. Ik neem je het hele bestelproces uit handen en jij krijgt het product precies zoals jij wenst. Jij kiest wat bij jou past en waar jij je goed bij voelt. Het is jouw feestje!

Tijdens een vrijblijvend kennismakingsgesprek laat ik je alle producten zien en neem ik graag de complete prijslijst met je door.

Jij kiest wat bij je past

ivi fotografie

'Het mooiste wat je kunt zijn is jezelf'

Foliobox

Een luxe gepersonaliseerde box met in ieder geval 10 gekozen foto's in passe-partouts afgedrukt. Je kunt de foto's neerzetten in de luxe houder of bewaren in de luxe box.

Vanaf 375 euro

Album

Een chic album met je allermooiste foto's, volledig op maat gemaakt. Je kunt de buitenkant personaliseren waarbij je de keuze hebt uit leer, linnen en fluweel. Zo creëer je de uitstraling die bij jou past.

Vanaf 800 euro

Wanddecoratie

Welke keuzes heb je?

Een vergroting van één van je foto's op je slaapkamer? Ook dat kan. Er zijn meerdere opties, van een ingelijste print tot een MDF metal print. De vergrotingen zijn in verschillende maten verkrijgbaar.

Vanaf 335 euro

Collectie

Digitalen

Je kunt natuurlijk ook kiezen voor een combinatie met digitale foto’s. Je ontvangt de foto's in hoge resolutie bestanden. Digitalen zijn alleen mogelijk in combinatie met een product. Een product zorgt ervoor dat je Belevenis leven blijft.

Vanaf 600 euro

De manier om je beleving te blijven herinneren. Een album in combinatie met de digitale foto's.

Vanaf 1750 euro

Alle prijzen zijn incl. btw. Het is mogelijk in termijnen te betalen. Prijzen onder voorbehoud van wijzigingen.

Lieve woorden van anderen die je voorgingen...

WAUW! In één woord geweldig. Tijdens het selecteren van mijn favorieten werd ik helemaal gek. Hoe moest hier nu uit gaan kiezen. ONMOGELIJK. De foto's (en de hele belevenis) gingen mijn verwachting te boven. Zo bijzonder om te ervaren hoe anders ik naar mezelf kijk nu. ‘Wow, ben ik dat?!’ De foto's doen me beseffen dat ik mooi ben. Ik snap eigenlijk niet zo goed waarom ik me soms zo druk maak om mijn lijf. Ik raad iedereen aan om dit te doen als je onzekerheden ervaart over je lijf. Niet alleen vanwege het resultaat, maar ook vanwege de shoot zelf. Ilona neemt de tijd, is deskundig en maakt er echt een feestje van. Samen met jou viert ze je lijf! En dat alleen is al een feestje waard.

Wat een geweldige ervaring heb ik gehad tijdens de boudoir shoot door Ilona van IvI Fotografie!! Bij de kennismaking klikte het direct, er wordt goed naar je geluisterd, wensen en ideeën worden uitgewisseld en toen de shoot gepland stond kon de voorpret echt beginnen. Geen stress over wat je aan moet, gewoon meenemen wat je mooi vindt en aantrekken waarin jij je goed voelt. Ilona is laagdrempelig te benaderen en neemt je helemaal mee in het proces richting de shoot. De avond van de fotoshoot sloeg het weer om en zou er alleen maar regen gaan vallen. Uiteindelijk bleken we toch mazzel te hebben en is het droog geworden. Door haar geduld en positieve instelling hebben we nog een geweldige shoot gehad tijdens dit prachtige golden hour. Ik heb alvast een voorproefje gezien en ik kon niet geloven dat ik dat ben op de foto's!! Ilona weet je heel vrouwelijk en krachtig neer te zetten op de foto. De hele beleving voelde als een avontuur. Zoveel spanning als ik vooraf voelde, zo krachtig voelde ik me na de shoot! Bedankt Ilona voor deze mooie ervaring en de prachtige resultaten!

Danielle

Claudia

Meer informatie

Blog

Algemene informatie

Portfolio

Werkwijze

Omarm het onbekende

Jij bent het waard

gaan je ogen sprankelen, stuur me dan vooral een berichtje,

Ik ben benieuwd naar je...


COntact me

Open chat
Hoi! Leuk dat je op mijn website bent. Als je een vraag hebt stuur me vooral een berichtje!
Liefs Ilona