Koppel Boudoir

6 januari 2022

Koppel Boudoir is een extra optie bij de Boudoir Belevenis, oftewel deze is alleen te boeken in combinatie met individuele foto’s van de vrouw. Voor je partner is er toch niets leuker dan daar ook bij aanwezig te mogen zijn?

Koppel Boudoir is een ultieme manier om jullie liefde voor elkaar te vieren. De tijd gaat al zo snel. Hoe tof is het om een blijvende herinnering te hebben aan hoe jullie nu zijn, puur en echt op beeld vastgelegd. Ik snap dat het spannend kan zijn. Geen zorgen, ik help jullie om het zo comfortabel mogelijk te maken. Zie het vooral als een intiem feestje van jullie samen. Geniet ervan. Wedden dat het jullie verbondenheid juist versterkt?

'De liefde samen vieren'

waarom zouden jullie voor koppel boudoir kiezen?

01

03

Een bijzonder uitje met elkaar

Een uniek cadeau voor elkaar

Hoe leuk is het om elkaar een Boudoir Beleving cadeau te geven. Dit verwacht je partner nooit!

Echt iets dat jullie als stel samen kunnen beleven. Het is een complete belevenis. Niet alleen de shoot zelf maar ook de hele voorbereiding, zoals het shoppen van lingerie en het bepalen van de locatie. Een boudoir shoot is dé perfecte reden om lingerie te shoppen. Samen of verras elkaar tijdens de shoot. Dames kunnen natuurlijk ook gebruik maken van mijn client closet.

Goede reden voor een nachtje weg

Jullie liefde in het hier en nu vastleggen

02

04

Hoe vaak staan we nu echt stil? En genieten we echt van het moment? Voor je het weet zijn we jaren verder. Koppel Boudoir is een ideale gelegenheid om samen te genieten van het hier en nu. Jullie liefde en intimiteit op een stijlvolle manier vastleggen, zodat jullie er later samen met een grote glimlach op terug kunnen kijken.

De koppel shoot kan overal plaatsvinden, in mijn studio, op een industriële plek, bij jullie thuis of in de natuur. Of boek een superleuk hotel of airbnb. Plakken jullie er gelijk een romantisch nachtje aan vast. Ik heb een lijst met toffe plekken.

Jullie bepalen de grens...

Jullie geven zelf aan wat jullie wel en niet willen. Het gaat erom dat jullie genieten van een mooie, intieme en vooral leuke dag samen met als resultaat prachtige, stijlvolle, professionele beelden. De werkwijze is hetzelfde als bij Boudoir Belevenis. We beginnen de shoot met beelden van de vrouw alleen en ronden af met foto’s van jullie als koppel.

zo hebben Tessa en Laurens de Boudoir Belevenis en de Koppel Boudoir ervaren.

Laurens: Na 12 jaar geen contact, zijn wij elkaar weer tegengekomen. Wij hadden verkering als tieners en we vonden de koppel shoot een mooie manier om onze hernieuwde liefde vast te leggen. We hadden er zoveel zin in!
Tessa: Mijn doel voor het jaar was om mij vrouwelijker te voelen, alleen kwam ik niet zo goed in mijn lichaam. Door foto's te maken met Ilona kon ik in contact komen met mijn vrouwelijkheid, door de mooie kleding, mooie locaties, en kon ik mij heel vrij bewegen. Geweldig om op beeld te zien hoe mooi het is als je je vrij voelt in verbinding met je lichaam.

Hoe stonden jullie beiden in de koppel shoot?

Naast dat wij een prachtige dag hebben gehad samen, hebben wij nu supermooie foto's die onze liefde en seksualiteit weergeven. Seksualiteit staat voor ons voor creativiteit en levenslust. Wij hebben gekozen voor de folio box en die staat bij ons in de woonkamer. Iedereen mag het zien.

Wat heeft het opgeleverd?

Het leukste vonden wij om te ervaren hoe je aan het begin van de shoot nog een beetje het ongemak voelt (je kijkt ernaar uit maar toch voel je ook lichte zenuwen en ongemakkelijkheid) en aan het einde van de dag voel je de vrijheid en speelsheid. Die verandering is heel tof om te voelen. Dan is het gewoon jammer dat de dag alweer voorbij is!

Wat was het leukste?

Wat was het leukste aan de reveal party?

Het leukste van de reveal party was dat je plots alle foto's op z'n mooist voorbij ziet komen. Heel bijzonder om te ervaren dat Ilona dankzij de voorafgaande gesprekken heel goed heeft aangevoeld wat we wel en niet mooi vonden. Onze monden vielen open. Er was wat tijd overheen gegaan en met de foto’s herbeleefden wij de dag!

Benieuwd wat de reveal party is? Lees het in de werkwijze van de Boudoir Belevenis.

Wat heeft jullie verrast?

Dat je samen ook zo'n lol maakt en op een andere manier naar elkaar gaat kijken. Je ziet je partner in zijn/haar kracht op een foto. Zelfverzekerd en goed in zijn/haar vel. Niets sexyer dan dat!

Welke tips zou je meegeven aan andere koppels als voorbereiding op de koppel shoot?

Bereid je niet al te veel voor, zoek inspiratie maar ga niet te veel op poses oefenen. Wees samen zoals jullie dat thuis ook zijn. Wees spontaan in de liefde en aanrakingen met elkaar. Doe wat normaal ook natuurlijk voor je voelt zonder er al te veel over na te denken. Zo krijg je de meest unieke foto's, en legt Ilona jullie vast zoals jullie écht zijn.

Een kijkje achter de schermen...

Enkele foto's van deze koppel Boudoir Belevenis

Nieuwsgierig geworden?

Laten we elkaar ontmoeten...

Ik zie je..

Liefs Ilona

COntact me

SHARE THIS STORY

Meer informatie

Investering

Algemene informatie

Portfolio

Werkwijze

Laten we het leven vieren

Ik zie je...


Liefs Ilona

terug naar boven
Open chat
Hoi! Leuk dat je op mijn website bent. Als je een vraag hebt stuur me vooral een berichtje!
Liefs Ilona